b'Heving avR pizzabunnDU HAR TRE MTERHEVE BUNNENE P: Smr eller spray formene godt med olje eller formfett , pass ekstra godt psmre kantene. Legg de frosne bunnene i panna. Etter at bunnene er noe tint, se til at de ligger godt i formen. Eventuelt knekte bunner, settes sammen etter tining, og trykkes lett sammen. 1. Kjl: Ved oppbevaring og forunng trking p kjl (maksimalt 36 timer), pakk bunnene godt inn i plastfolie, 60*60 cm, eller i tett plastpose.Etter heving p kjl, ta bunnene ut i romtemperatur i ca. 60 min fr topping og steking, foroppn best resultat.2. Heveskap:Still inn heveskapet p 37 C og 65-70 % fuktighetPlasser pannene direkte i heveskap.Hev bunnene i ca. 90120 min. Bunnene er n klare for topping eller settes til lagring p kjl i maksimalt 36 timer (pakk bunnene godt inn i plastfolie, 60*60 cm, eller i tett plastpose).3. Romtemperatur (20-25 C):Forunng trking, pakk bunnene godt inn i plastfolie, 60*60 cm, eller i tett plastpose.La racket st i romtemperatur i ca. 6 timer, til bunnene er ferdighevet ca. 2/3 opp i formen. Sett deretter pizzaen p kjl. Etter lagring p kjl, ta bunnene ut i romtemperatur i ca. 60 min. fr topping og steking, foroppn best resultat.TipsTrk av pannene etter bruk med papir, (ekstra skitneformer skylles i varmt vann, ikke med vaskemiddel). 21'