b'Burger med StabburetKylling- & Kalkunnuggets- 3-4 stk Stabburet Kylling - & Kalkunnuggets- Lite Brioche hamburgerbrd- Coleslaw med Idun Vegan Mayo Base 10 kg (EPD-nr 5512686)- Tynne skiver av suragurk og Pimiento de Padrn- Idun Sweet Hickory BBQ saus 1 kg (EPD-nr 4364626) - Idun Aioli 795 g(EPD-nr 6373799)COLESLAW:Bland sammen Idun Vegan Mayo Base mednsnittet kl, gulrot og litt rdlk.Wraps 1. Stek/varm nuggets.2. Grill/stek hamburgerbrdet.3. Ha p salat og nsket garnityr.4. 3-4 nystekte nuggets og server med en gang.med StabburetKylling- & Kalkunnuggets- Wraps- Salat- Stabburet Kylling-& Kalkunnuggets- En frisk hjemmelaget salsa- Rmme- Revet gulrot - AgurkTest gjerne ut med:- Idun Vegan Mayo Base 10 kg(EPD-nr 5512686)- Idun Aioli 795 g(EPD-nr 6373799)- Idun Rmmedressing 800 g(EPD-nr 1826437)- Idun Salsa 870 g(EPD-nr 5994637)1. Stek/varm nuggets.2. Varm wraps.3. Ha p salat og nsket garnityr.32'