b'Lite er bedre enn en skikkelig tykk, grov og saftig burger. Derfor jobber Stabburet Hamburger fortilby de beste burgerne du kan servere dine kunder - en burger du kan vre stolt av.Stabburet har en lang burgertradisjon og har vrt med pforme det norske markedet. Mye har skjedd siden vi lanserte Stabburet Hamburger p 1970-tallet. Vi spiser mer burger enn noen gang og vi har hyere forventinger til hva en god burger er i dag.2012Forlevere p kunders forventninger jobber vi hele tiden medutvikle produkt,Stabburet jobber videre forlfte serveringsmter og hvordan vi kommuniserer med kunder. I denne brosjyren hjelper vikvaliteten p hamburger.I 2012 vinner degfinne burgeren som passer din ambisjon, ditt utstyr og kundene du nskerservere.Stabburet New Yorker (forgjengeren Vi har burgere tilpasset forskjellige kjkken og utsalgssteder slik at det alltid skal finnestil det vi i dag kjenner som Stabburet en god burgerf tak i uansett hvor du er.Beef Hamburger) Gull i NM i kjtt.Bli med oss p reisen og skap gode burgeropplevelser. 2014 Stabburet gir ut PIMP your burger magasinet forinspirere til god hamburgerservering. EN STOLT BURGERHISTORIEProdusert og kvernet i Fredrikstad 2015Stabburet lanserer Signature Hamburger. En tykkere, grovere og saftig burger med 1970-talletAnguskjtt.Stabburet lanserer sine frste hamburgere. 2018Stabburet gjennomfrer Hamburgerlftet 1983og relanserer hamburgerportefljen forStabburet introduserer 100%`n som i dagtilby det beste sortimetet, salgsapparatet er kjent som Stabburet Original Hamburger.og servicepakken. 20201999 Kanskje verdens beste plantebaserte Stabburet utvikler en hamburger som kanburger begynner produksjon p tilberedes i kiosker og bensinstasjoner utenStabburets fabrikk i Fredrikstad .avtrekk. Dette blir starten p hamburger-servering i kiosk og langs vei. 2 3'