b'Massive PepperoniPannebakt 32 cm PANNEBAKT BUNN Topp pizzaen med pepperoni og chili.Stek i convectionovn, 180C/ 7-9 min eller til osten er gyllen. Pizzabunnen er bakt i panne og kommer ferdig toppet med en rundTid vil variere fra ovn til ovnog god tomatsaus, og (en) osteblanding med norsk mozzarella og edamer N kan du servere pizza av hy kvalitet, raskt og effektivtPizzaen deles i stykker og toppes med parmesan,med likt resultat hver gang. flytende honning og finstrimlet bladpersilleSSIVE- RestaurantkvalitetIngredienser: MA1 stk Stabburet Pannebakt Bunn 32 cm NI- Luftig og saftig bunn og en knasende spr skorpe.100 g Stabburet PepperoniPPER O5 g Grnn chili PE- Stekes rett fra fryst tilstand og tar kort tidtilberede.15 g Parmesan, revet eller crumbled Enkelhndtere i drift. Toppet med saus og ost 10 g Honning, flytende 1 g Bladpersille, finstrimlet- Sikrer jevn kvalitet hver gang, og du har kontroll p den dyreste rvaren 30 g Idun Bearnaise 10 g Idun Sweet Hickory Barbeque saus10 g RuccolaTips:La pizzaen hvile p rist i 2 minutter etter steking forf en ekstra spr bunn.EPD nr Varenavn Vekt/krt Stk/krt Allergener Strekkoder6065122 Stabburet Pannebakt Pizzabunn 32 cm 9,84 kg 16 stk gluten, melk 06065122662478 Stabburet Pepperoni 100 g4,20 kg 6 stk soya 6624781827211 Idun Bearnaise 825 g 4,950 g 6 stk egg, melk, sennep 018272114364626 Idun Sweet Hickory Barbeque saus 1 kg 6,00 kg 6 stk sennep 043646266 Pizza p 1-2-3'