b'n suppe - flere muligheter!# 1 MeksikanskMeksikanskMeksikansk Tacosuppe # 1 Tomatsuppe # 2 Tomatsuppe # 3med Stabburet Vegetar Farse med sprstekte kikerter med Stabburet Pulled Vegetar300 g Paprika, i strimler 1000 g Kikerter, hermetiske 800 g Stabburet Pulled Vegetar300 g Maiskorn, hermetiske 1 dl Olivenolje 800 g Paprika, i strimler800 g Stabburet Vegetar Farse5 g TORO Urter i olje hvitlk250 g TORO Proffkjkken Meksikansk Tomatsuppe 30 g TORO Tacokrydder 8 g TORO Gurkemeie 2 l Vann 250 g TORO Proffkjkken Meksikansk Tomatsuppe10 g TORO Oregano 0,25 lMelk # 2 2 l Vann8 gSalt0,25 l Flte 0,25 l Melk250 g TORO Proffkjkken Meksikansk Tomatsuppe50 g Persille fersk, hakket0,25 l Flte2 l Vann 20 g Sriracha0,25 lMelk 120 g Rmme0,25 l Flte 50 g Koriander fersk, hakket 20 g Sriracha Stek paprika og farsen raskt sammen medSil og skyll kikertene. Trk med papir s Stek pulled vegetar raskt i en pannetacokrydder og tilsett maiskorn p slutten. godt som mulig. sammen med paprikastrimler. Tilbered suppen etter anvisning. Bland sammen olje, hvitlk, gurkemeie, oregano, Tilbered suppen etter anvisning.salt og kikerter Legg p brett med bakepapir # 3Smak til suppen med sriracha. Server medunder. Stek i varm ovn p 175 C i 25-30 min eller Ha garnityret i suppen og dryss overgarnityret, en liten klatt rmme og et dryss til ertene er lysebrune og spr. Rr av og til. hakket persille.hakker koriander. Tilbered suppen etter anvisning.Smak til suppen med sriracha og servermed kikertene og et dryss koriander. 1710912 TORO Proffkjkken Meksikansk tomatsuppe 985325 TORO Krydderiet Tacokrydder 5186176 TORO Krydderiet OreganoHva trenger jeg? 6350383 Stabburet Vegetar Farse 241505 TORO Urter i olje hvitlk 6350458 Stabburet Pulled Vegetar10 TORO Proffkjkken 636043 TORO Krydderiet Gurkemeie TORO Proffkjkken 11'