b'n gryte - flere muligheter!Bali BaliKyllinggryte # 1 Kyllinggryte # 2med sprstekte kikerter med kylling400 g Kikerter, hermetiske 800 g Kyllingkjtt, strimlet4 g TORO Paprika malt 800 g Grnnsaksblanding1,5 g TORO Gurkemeie 240 g TORO Proffkjkken2 g TORO Spisskummen Bali kyllinggryte20 g Sriracha 1 l Vann5 cl Limejuice 1 l Kokosmelk800 g Grnnsaksblanding100 gLk, finhakket240 g TORO Proffkjkken 2 g TORO Kardemomme maltBali kyllinggryte 1,5 g TORO Kanel malt1 l Vann 1 l Basmatiris1 l Kokosmelk 2 l Vann800 g Basmatiris 10 g TORO Proffkjkken1,6 l vann til koking av ris Grnnskaksbuljong salteredusert Damp grnnsaksblandingen 3-4 min p steam.Sil av vannet p kikertene og trk dem godt. Tilbered Baligryten etter anvisning. Stek kyllingstrimlene raskt i en varm panne med litt olje.Stek lk i en gryte med litt olje til den er blank og myk.Tilsett ris og krydder og stek videre 1- 2 minutterBland sammen kikerter, krydder, sriracha ogHa risen i en gastronormbakke uten hull. Hell p vann og Damp grnnsakene raskt i ovnen.under omrring. Hell i vann og buljong. Kok opp underlimejuice. Stek i varm ovn 180 C i 1015 minkok i convection-ovn p 180 C full steam i 18-20 min.omrring. Ha p lokk, og la smkoke i14- 15 minutter.til ertene er lysebrune. Tilbered Bali kyllinggryte med vann og kokosmelk. Ls opp risen med en gaffel rett fr servering. Server gryten toppet med de steamede grnnsakene Ha i kylling og grnnsaker mot slutten av koketiden. og sprstekte kikertene sammen med basmatiris.Server gjerne med nanbrd til.5664768 TORO Proffkjkken Bali kyllinggryte 636043 TORO Krydderiet Gurkemeie malt 591610 TORO Krydderiet KanelHva trenger jeg? 2771541 TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong saltredusert 2541910 TORO Krydderiet Spisskummen malt 592105 TORO Krydderiet Paprika malt16 TORO Proffkjkken 988212 TORO Krydderiet Kardemomme malt TORO Proffkjkken 17'