b'SUPPEGjr det enklerefra TORO Proffkjkkenmed TORO Proffkjkken PotetsuppeGRNN POTETSUPPE (10p) 250 g TORO Proffkjkken1 Tilbered potetsuppen etter anvisning.med Chorizo Potetsuppe med urter 2 Rens spinaten og forvell i smr p 2,5 l Vann middels varme. 1 dlOlivenolje 1 Stek lken i halvparten av oljen p0,25 lKremflte200 g Lk, hakket middels varme til den er blank og myk. 50 g Smr 3 Bland spinat og ruccola i suppen. 5 gTORO Urter i olje Hvitlk 200 g Spinat Gi et raskt oppkok. Kjr til en glatt pur 1 kg Poteter, i terninger 2 Tilsett hvitlken og stek videre i 3- 4 minutter.med stavmikseren.2,4 lVann 250 g Ruccola30 g TORO Proffkjkken3 Tilsett potetene og bland godt med lk- 200 g Chorizo, strimlet 4 Stek chorizo og chili raskt i litt olje.Kyllingbuljong saltredusert blandingen. Hell over vannet, kok opp, og la 50 g Smr smkoke i 20 minutter til potetene er mre.60 g Rd chili, i ringer 5 Str over garnityret rett fr servering.200 gSpinat250 g Ruccola 4 Rens spinaten og forvell i smr p middels 200 g Chorizo plser, strimlet varme.60 g Rd chili, i ringer1 dl Kremflte 5 Bland spinat i suppen, tilsett kyllingbuljong og ruccola. Kjr til en glatt pur med stavmikseren.6 Stek chorizo og chili raskt i litt olje. En mer nringsrik suppe?7 Kok opp suppen igjen, tilsett kremflte. Rr ut 5-6 eggeplommer i suppen rett Str over garnityret rett fr servering. fr servering. OBS! Suppen m ikke kokeetter dette.Server suppen med en god klatt gresk yoghurt. Reduser mengde vann og k mengde flte. Str over et hakket hardkokt egg i hver suppeskl. Tilsett 130g TORO Proteinrikt MelkepulverEn mer mettende suppe? Topp suppen med stekte potetterninger 1759422TORO Proffkjkken Potetsuppe m/urter & olivenolje4697108 TORO Proffkjkken Kyllingbuljong Saltredusert og/eller noen stekte plsebiter 4963401 TORO Proteinrikt melkepulver241505 TORO Urter i olje hvitlkServer suppen med brd eller krutonger 571166 TORO Krutonger med urter og hvitk4 TORO Proffkjkken'