b'SUPPEEtt produkt- flere muligheter!fra TORO Proffkjkkenmed TORO Proffkjkken Skogsoppsuppe pulverSKOGSOPP-RISOTTO (10p) 500 g Skogsopp 1 Rens soppen og kutt den i biter.med kyllinglr 0,5 dl TORO Supreme rapsolje 2 Stek soppen i rapsolje til den50 g Lk, finhakket har sluppet all vske. 2 dl TORO Supreme rapsolje 1 Ha ca halvparten av oljen, salvie og hvitlk p5 g TORO Urter i olje hvitlk1,2 kg Kylling overlr, utbeinet overlrene og krydre med litt salt og pepper.2 g TORO Krydderiet Timian3 Ha i lk, timian og hvitlk. Stek videre 50 g Salvie, fersk Stek i varm ovn p 200 C i 30-40 minutter. 160 g TORO Proffkjkken p svak varme i 5 minutter. Rr ofte.50 g Hvitlk, hakket2 lVann2 Kok opp vannet, tilsett buljong og rr til den er Skogsoppsuppe Pulver 4 Rr ut Skogsoppsuppepulveret i vann, melk og 8 g TORO Proffkjkkenlst opp. 2 l Vann crme frache. Kok opp under omrring og la Kyllingbuljong Saltredusert det smkoke i 5 -10 minutter. Rr om av og til. 150 g Lk, finhakket 3 Stek lken i litt rapsolje p middels varme til 0,25 l Helmelk10 g TORO Urter i olje hvitlk den er blank. Tilsett urter i olje hvitlk og ris,0,25 l Crme frache 5 Smak til suppen med sitronsaft ogtopp med 500 gTORO grtris rundkornet og stek et par minutter under omrring. 0,5 dl Sitronsaft TORO Proffkjkken Kyllingfond hvis ndvendig.120 g TORO Proffkjkken Skogsoppsuppe paste 4 Hell p cirka 1 dl varm buljong, la det koke inn50 g Parmesan, revet 6 Server suppen med den stekte soppen, 80 g Parmesan, revetunder stadig rring. Spe s videre med litt og25 g Timian, fersk et dryss parmesan og timian.100 g Pinjekjerner, ristet litt buljong under stadig omrring til risen er 500 gSkogsopp, i biter al dente og du fr en blt og grtaktig konsistens.5 Rr inn skogsoppsuppe paste og revet parmesan. Spe med litt mer buljong om ndvendig og smaktil med sitronsaft og pepper. 6 Stek skogsopp raskt i litt rapsolje til denEn mer nringsrik suppe?har sluppet all vske. Rr ut 5-6 eggeplommer i suppen rett 7 Bland sammen risottoen og soppen, og serverfr servering. OBS! Suppen m ikkekoke etter dette. sammen med kyllingen. Dryss over pinjekjernerog litt hakket salvie.Bytt litt av melken med crme frache.TIPS: Tilsett 130 g TORO Proteinrikt Du kan gjerne sile kokekraften fra kyllingen og Melkepulver helle litt av denne over retten helt p slutten.Server med krutonger stekt i rikelig 4697108 TORO Proffkjkken Kyllingbuljong Saltredusertmed smr, og stekt bacon i strimler 1710870TORO Proffkjkken Skogsoppsuppe pulver6053664 TORO Proffkjkken Skogsoppsuppe paste En mer mettende suppe? 5665351TORO Proffkjkken Kyllingfond241505 TORO Urter i olje hvitlkTilsett noen strimler med stekt988246 TORO Krydderiet Timian2636926 TORO Supreme Rapsoljekyllingkjtt sammen med soppen. 4963401 TORO Proteinrikt melkepulver633693 TORO Grtris rundkornet 571166 TORO Krutonger med urter og hvitk8 TORO ProffkjkkenServer med sprstekte krutonger'