b'Tan Tan Ramen10 porsjonerFremgangsmte:800 g Stabburet Vegetar Farse 1. Stek opp hvitlk, chilibnnepaste og 100 g hvitlkingefr i olje. Tilsett Stabburet Vegetar Farse og stek p hy varme til det fr en 125 g ingefr crispy overflate.150 g chilibnnepaste2. Kok opp nudler som anvist p pakken.100 g rapsolje200 g soya saus 3. Bland sammen soyasaus, sukker, mirin, peanttsmr, chiliolje og risvinseddik. 100 g mirin Tilsett kokosmelk og ferdig utblandet TORO 150 g peanttsmr Proffkjkken Grnnsaksbuljong. Topp gjerne med litt TORO Proffkjkken Grnnsaksfond 100 g chiliolje for ekstra rund og god smak.75 g risvinseddik 4. Ha i nudler og str farsen p toppen. 75 g sukker Server retten rykende varm.1,6 l vann18 g TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong 1,7 lkokosmelk 900 g ramen nudlerTIPS:Tan tan ramen kan godtserveres ekstra grnn. Topp for eksempel retten med bnne-spirer, ovnsbakt brokkoli, kokte grnne bnner eller lett dampet bok choy.Server gjerne ogsmed et halvt egg. 5665088 TORO Proffkjkken Grnnsaksfond 35 l2771541 TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong 256 l 6350383 Stabburet Vegetar Farse 3 kgSett grnnere mat p menyen15'