b'BurgerAverage JoeBURGERFremgangsmte:10 porsjoner 1. Stek Stabburet Vegetar Burger 150 g p brett med bakepapir i en convection-ovn 10 stk Stabburet Vegetar Burger/Fava Burger p 225C i 15 min.10 stk burgerbrd 2. Syltet rdlk: 200 g crispisalat Kutt opp lk i ringer eller bter. Kok opp vann, ha i eddik og sukker. Hell over lken 2 stk tomat og la det kjle av.200 g Idun Aioli 3. Kutt tomat i skiver. Monter burgeren ved 70 g spirerlegge Idun Aioli p bunn etterfulgt av crispisalat, Stabburet Vegetar Burger, Syltet rdlk (150 g) tomat, syltet rdlk, spirer, crispisalat og mer Idun Aioli.130 g rdlk1,8 dl vann0,6 dl eddik1,2 dl sukker TIPS:Bytt ut burgerne medStabburet VegetarStekt Burger 112 gom du skal servere mange ognskerforenkle drift. EPD nr: 56248465501846 Stabburet Vegetar Burger 150 g5624846 Stabburet Vegetar Stekt Burger 112 g5742549 Stabburet Vegetar Fava Burger 150 g6373799 Idun Aioli 795 g'