b'FALAFELTabbouleh bowl10 porsjonerFremgangsmte:625 g Stabburet Vegetar Falafel (80 stk) 1. Tin Stabburet Vegetar Falafel. Om du625 g bulgur, ukokt nsker et ekstra crispy resultat, stek dem i en convection-ovn p 200 grader1,4 l TORO Grnnsaksbuljong (utblandet buljong og vann) i 7-8 minutter. 2 dlolivenolje2. Vips sammen dressing av olivenolje 1 dlsitronsaft og sitronsaft.1 stk bunt frisk persille 3. Kok opp bulgur med TORO grnnsaks-1 stkbunt frisk myntebuljong og vend inn dressingen 2 stkagurketter den er ferdig kokt.7 stk tomat 4. Kutt persille, mynte, agurk, 250 gsjalottlktomat og sjalottlk fint. 5. Lag hummus og server med syltet Hummus chili og feta ost for ekstra smak .375 gkikerter 40 gsitron50 gtahini 2ts TORO Hvitlkskrydder2ts salt1 tsspisskummen20 g olivenolje / rapsServeres med: 100 g syltet chiliTIPS:Stabburet Vegetar Falafel er spiseklare. Server demStabburet Falafel har etgjerne i salatbaren!hyt innhold av kostfiber og er en kilde til protein.578435 TORO Krydderiet Hvitlk malt 570 g5665088 TORO Proffkjkken Grnnsaksfond 35 l6060651 Stabburet Vegetar Falafel 8 gSett grnnere mat p menyen21'