b'SHEPHERDSS PAI10 porsjonerFremgangsmte:250 g TORO Proffkjkken Jegergryte 1. Stek Stabburet Vegetar Farse i 1,3 kg Stabburet Vegetar Farse stekepanne eller i en convection-ovn p 175C, 20 % damp i 12-15 min. Rr 2 kg ferdig TORO potetmos (10 porsjoner) etter 5 minutter for best resultat.1,6 l vann 2. Bland jegergryte sammen med vann og 4 dl rmme rmme. Kok under omrring i 10 minutter.160 g ost 3. Skru av varmen og vend inn farsen.brdrestersmr 4. Spre gryten utover i en gastronormform. ferske urter 5. Lag potetmosen som anbefalt p posen. Topp deretter retten med potetmos. 6. Topp gjerne retten med ferske urter, som rosmarin eller timian. Dryss over revet ost og brd. 7. Bak i ovnen p 180C i 30-40 minutter til potetlokket har ftt en gyllenbrun farge. TIPS: Bruk gjerne Toro Proffkjkken Stroganoffgryte multibasis forlage en vegetarisk shepards pie (jegergryten inneholder kjttaroma). Om du nskerservere en helt vegansk versjon kan du erstatte ost, rmme, smr og potetmos med plantebaserte alternativer.5664842 TORO Proffkjkken Jegergryte 7 l1942929 TORO Proffkjkken Stroganoffgryte multibasis 12 l524116 TORO Potetmos 32 kg6350383 Stabburet Vegetar Farse 3 kgSett grnnere mat p menyen7'