b'Grnnsakssuppe 10 porsjonerFremgangsmte:27 g TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong 1. Kok opp vann og buljong i en stor kjele, 3 litervannrr om. Ha i potetene frst. Fortsett med gulrtter, klrot og persillerot. La dette 1 kgpoteter/stpotet, i terninger koke s det nesten er klart. 750 g gulrtter, gjerne forskjellige fargeri skiver2. Til slutt tilsettes purre, godt skylte 1 liten klrot, i terninger bnner og ev. linser, grnnkl og rdkl. 2-3stk persillertter, i skiver 3. Kok opp, rr om og server suppen med 1-2 stk purre, i skivergodt brd og gjerne aioli.600 g rde bnner og linser4stk kvaster grnnkl, i biter1 liten bt rdkl i tynne strimlerServeres med: Foccacia, eller annet brdTIPS:Superttilsette bnnerog linser i en slik suppe. Det metter og gir godeproteiner.2771541 TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong 256 l6373799 Idun Aioli 795 gSett grnnere mat p menyen17'