b'GLACEfra TORO ProffkjkkenRAMEN med kylling og marinerte egg (10 p)Utrolig velsmakende suppe med sting og god metningsverdi. Gjr eggene klare dagen i forveien, om det passer. Topp gjerne kraften med en god klunk med TORO Proffkjkken Fondkylling eller grnnsaksfond. Drpene gir boost - det lille ekstra! SOYAMARINERTE EGG:KRAFT: 10 Egg2ss Sesamolje 2 dl Vann2 ss Nytral olje til steking 2ss Brunt sukker3 stk Sjalottlk, finhakket 2 dl Soyasaus5 stk Hvitlksbter,finhakket1 stk Stor rd chili, finhakket2-3 ss Ingefr, revet 3 stk Hvitlksbter, finhakket 1 stk Rd chili, hakket 4 l Vann 100 g TORO Proffkjkken Kjttglace Kylling GARNITYR: eller 96 g TORO Proffkjkken Kjttglace Kalv 5-10 stk Kyllingfileter2 stk Stilker sitrongress4 ss Nytral olje til steking5 ss Soyasaus 10 pk Nudler (gjerne fullkorn)3 ts Brunt sukker 6-8 stk Gulrtter, i stimler1-2 stk Lime (saften) 1 bunt Vrlk, i skiver200 g Baby spinat 250 g Sukkerter (kuttes mindre) 1 pk BnnespirerTIPS:Ev. litt thai basilikum, koriander og sesamfrLrfilet av kylling er ogs et godt alternativ. Det er ofte billigere og saftigere enn brystfilet. 5672035 TORO Proffkjkken Kjttglace Kylling 5665344 TORO Proffkjkken Kjttglace Kalv5665351 TORO Proffkjkken Kyllingfond5665088 TORO Proffkjkken Grnnsaksfond10 TORO Proffkjkken'