b'TIPS:TORO Proffkjkken Fondbidrar som en ekstra smaksforsterker i alle retter.1. Start med soyamarinerte egg: Kok eggene i ca. 73. Kylling: Krydre kyllingfiletene med salt min, til de er smilende. Skylles i kaldt vann. La deog pepper. Stekes i nytral olje i middels ligge i kaldt vann til de er helt avkjlt, ca. 15 min.varm panne p begge sider et par minutter. Bland imens sammen marinaden. Rr ut sukkeretLegges i form/bakk og etterstekes ved i lunkent vann. Tilsett soyasaus, chili og hvitlk.175C i ca. 10-15 min (kjernetemp. ca. 70C). Skrell eggene. Hell marinaden over eggene, ogLa kyllingen hvile i ca. 10 min. dekk til godt med plastfolie. Settes p kjl frem til servering. Lft litt p bollen av og til,4. Garnityr: Kok nudlene etter anvisningen slik at marinade fordeles over alle eggene. p pakken. Skjr grnnsakene som angitt. Del eggene. 2. Kraft: Ha sesamolje og matolje i en kjele. Start med sjalottlk og la den surre litt p middels5. Servering: Skjr kyllingen i skiver. varme. Tilsett videre hvitlk, ingefr og chili, rrAnrett nudler, alle grnnsaker, egg og kylling om og la det hele frese lett sammen. Tilsett vanni vide suppeboller. Hell over den rykende og kjttkraft glace og kok opp. Tilsett gjerne envarme kraften. Dryss ev.sesamfr over. liten klunk TORO Proffkjkken grnnsaks- eller kyllingfond -om du har. Bank p sitrongresset medFor et mltid!et knivskaft forfrigjre de gode smakene, og ha dem i kjelen. La det hele smkoke i ca. 10 min. Sil kraften og smak til med soyasaus, brunt sukker og lime. Hold kraften varm.TORO Proffkjkken 11'