b'RISOTTOmed sopp, erter og spinat (10 p)Her er det flere muligheter; lag klassisk risotto eller lag enkelt en helt vegansk rett. Du ser valgene under i teksten. nsker du mer sesongpreget eller andre toppinger, er det mange muligheter. 3-4 stk Sjalottlk, finhakket2 ts TORO Urter i olje, hvitlk eller 2 stk Hvitlksbter, hakket100 g Smr600 g TORO Grtris Rundkornet5 dl Eplejuice2,5 l Vann72 g TORO Proffkjkken Kjttglace kalveller 27 g TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong (om du nsker vegansk) 500 g Sopp100 g Parmesan/fast ost, revet ellerVegansk Parmesan3 ss OlivenoljeTIPS: 5 ss Smr2 stk Sitroner, saft og skallnsker du baconbiter i tillegg?500 g BabyspinatBeregn ca. 500 g, og sprstek baconet 300 g Grnne, frosne erterfr du fordeler det p toppen.1. Stek sjalottlk og hvitlk i smr i en vid gryte, til3. Mens du sper risottoen, kan soppen kuttes. lken er blank og myk. Tilsett risen og la den surreStekes deretter i litt smr og dryss over salt og med til riskornene er blanke. Tilsett eplejuice og lapepper. Legg til side. Kok erter et par minutter.den koke inn under omrring. Kok opp vannet og rr ut kalveglace eller grnnsaksbuljong.4. Nr risen er klar, tilsettes parmesan, noen spiseskjeer smr og litt olivenolje. Smak til med 2. Bruk en stor se og spe med litt av den varmesitronsaft, salt og pepper. Tilsett deretter spinaten kraften i flere omganger, rr godt underveis.og mesteparten av de andre grnnsakene. Vsken br koke inn mellom hver gang. Fortsett Men spar litt. tilsette kraft til risen er al dente, dvs. at den skal vre myk, men ha litt tyggemotstand. Hvor mye5. Ved servering: Fordel resten av grnnsakene vske du trenger varierer litt, og hvor lenge denp toppen, sammen med parmesan og finrevet str etterp. Spar det du ev. mtte ha igjen ogsitronskall.juster til risottoen.5665344TORO Proffkjkken Kjttglace kalv 2771541 TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong saltredusert241505 TORO Urter i olje Hvitlk633693 TORO Grtris Rundkornet'