b'GULASJSUPPEmed kjtt og grnnsaker (10 p)Herlig varmende og mettende suppe, med kjtt og mange gode grnnsaker. Her er det en fantastisk gulasj - helt uten allergener.700 g Storfe, grytekjtt, i terninger200 g Gulrtter, i delte skiver200 g Persillerot, i skiver4 stk Paprika, i biter (gjerne ulike farger)600 g Poteter, i terninger3 ss Olje/smr100 g Stabburet Bacon, i biter100 gStabburet Chorizo, i terninger4 stk Lk, grovhakket2 ss TORO Urter i olje, hvitlk eller 2 stk Hvitlksbter, hakket2-3 ssTORO Paprika Malt2,5 l Vann 43 g TORO Proffkjkken Oksekraft (paste) TIPS: Salt og pepper, etter smaknsker du suppen tomatisert? SUPPERDET!Bland inn noen skjeer tomatpure Denne nydelige suppen tler bde mer grnnsaker og kjtt, nr du tilsetter paprikapulver. kutt eventuelle rester i passe biter og tilsett. Smak gjerne suppen til med chili eller sett litt ved siden av suppen.1. Skjr opp kjtt og grnnsaker som angitt. 4. Kok opp kjttkraften og fyll opp med vann til 2,5 liter. Kok opp og rr ut den pastse oksekraften. 2. Stek kjttet i litt smr/olje p middels varmeHell over all kraften og la det hele trekke p svak noen minutter. Krydre med salt og pepper.varme under lokk i ca. 30 min, eller til kjttet er Legg kjttet til side og kok ut av gryta mednesten mrt. 1-2 dl vann. Ta vare p kjttkraften. 5. Tilsett poteter, gulrot, persillerot og paprika. 3. Ha litt smr/olje i gryta og tilsett plsebiter ogLa suppen putre videre uten lokk i ca. 30-40 min, bacon. La det frese et par minutter p middelstil kjttet og grnnsakene er mre. Smak til med varme, og tilsett lken. La lken surre med tilsalt og pepper, og gi gjerne suppen et dryss med den blir blank og myk. Tilsett hvitlk mot sluttenhakket persille.av steketiden og la den surre med. Dryss over paprikapulveret og rr godt mens det surrer s vidt i pannen. Bland inn kjttet.5664735 TORO Proffkjkken Oksekraft (paste)241505 TORO Urter i olje, hvitlk592105 TORO Krydderiet Paprika malt1083633 Stabburet Bacon i skiver u/svor5963251 Stabburet Chorizo'