b'BULJONGfra TORO ProffkjkkenG for GRNNSAKSUPPE! (10 p)Smakfull, nringsrik og brekraftig vegansk mat, som alle liker og kan spise. Helt uten allergener - kan det bli bedre!Om du har litt rester av gode grnnsaker til overs, er det letttilsette ogs dem i suppen.3 lVann 1. Kok opp vann og buljong i en stor kjele, 27 g TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong rr om. Ha i potetene frst. Fortsett 1 kg Poteter/stpotet, i terninger med gulrtter, klrot og persillerot. 750 gGulrtter, i skiver (gjerne ulike farger) La dette koke s det nesten er klart.1 stk Liten klrot, i terninger2-3 stk Persillertter, i skiver 2. Til slutt tilsettes purre, grnnkl, 1-2 stk Purre, i skiver rdkl, skylte bnner og ev. linser. 4 stk Kvaster grnnkl, i biter1 stk Liten bt rdkl, i tynne strimler 3. Kok opp, rr om og server suppen med 600 g Rde bnner og linser, klare til bruk godt brd, gjerne aioli og rdbethummus.BELGFRUKTER FORANDRING FRYDERDet er superttilsette bnner og linser i en slikEn god grnnsakssuppe kan fort bli suppe, det metter og gir gode proteiner. Bruk gjernetil en kjttsuppe eller suppelapskaus. belgfrukter som er klare til bruk, bare huskskylleTilsett kjtt/plser og TORO Proffkjkken dem godt frst. Dette er rimelig og nringsrik mat.Oksebuljong, ca 6 g pr liter vann. Tips:Tips: Trre linser kan fint kokes utenlegges i vann,Tilsett gjerne en miks av men fr redusert koketid om de ligger i vannTORO Proffkjkken grnnsaksbuljong og en times tid. TORO Proffkjkken Oksebuljong i suppen. For en mindre markant/rundere smak.2771541 TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong Saltredusert4697082 TORO Proffkjkken Oksebuljong Saltredusert 5695366 NATURLI Aioli401737 Nora Rdbeter4019576 Idun Chili Mayo6087951 NATURLI Siracha Mayo8 TORO Proffkjkken'