b'FONDfra TORO ProffkjkkenTAGLIATELLE BOLOGNESE med plantedeig (10 p)Dette er en smakfull vegansk variant som alle kan spise og alle liker! Velg glutenfri tagliatelle og soyasaus, og dropp stangselleri for et helt allergenfritt mltid. 2 stk Lk, i terninger 1. Kutt grnnsakene som angitt. 3 stk Gulrtter, i terninger2-3 stk Stilker stangselleri 2. Bruk en kjele eller panne med hye kanter, 800 g NATURLI` Vegofarse, tint vare og stek den tinte plantedeigen i litt nytral 2 ssNytral olje til steking olje i noen minutter. Ha i lken, stek videre 2 tsTORO Urter i olje, hvitlkp middels varme til den er blank og myk. eller 2 stk Hvitlksbter, hakket La hvitlken surre med mot slutten av 4 ss Tomatpur steketiden. Tilsett tomatpur, hermetiske 800 g Tomater, hermetiske og hakkede tomater, gulrtter, ev. stangselleri, vann, 5 dl Vanngrnnsaksfond og oregano. La det hele 12 g (1 ss)TORO Proffkjkken Grnnsaksfond smkoke uten lokk i ca. 10 min. Smak til 2 ts TORO Krydderiet Oregano, trket med sitronsaft, soyasaus, sukker, salt 2-3 ss Sitronsaft og pepper, og eventuelt mer krydder hvis 2 ss Soyasaus du nsker det. ts SukkerSalt og pepper, etter smak1 kg Tagliatelle 3. Kok opp pasta som anvist p pakken og 2 ss Olivenolje server umiddelbart sammen med sausen. 50 g Gul ost, plantebasert og revetDrypp litt olivenolje over pastaen, dryss ev. Frisk basilikum ost og grovhakket basilikum over det hele.TIPS:For variasjon er det supert5665088 TORO Proffkjkken Grnnsaksfond bytte til kyllingbuljong og 5672068 NATURLI Vegofarse tilsette kyllingkjttdeig.241505 TORO Urter i Olje Hvitlk5186176 TORO Krydderiet Oregano6 TORO Proffkjkken'