b'5050-LSNINGENBOLLERMED TOMATPASTA INGREDIENSER (10 STK) SERVERES MED500 gStabburet Vegetar Farse Formbar 600 g TORO Pastaskruer Fusili Fullkorn500 g Kjttdeig av storfe 130 g TORO Pastasaus med tomat og urter1 stk Lk2 stkHvitlkfedd 1 stk Chili1 stk Paprika1 stk Persille buntSalt og pepper etter smakFREMGANGSMTE1 Tin farsen p kjlen over natten. Ha kald tint vegetarfarse og kjttdeig i en arbeidsbolle, og bland sammen. Finhakk lk, hvitlk, chili, paprika og persille og bland det hele i farsen. Smak ev. til med litt salt og pepper. Trill ut lange plser og kutt de i sm enheter. Trilles og legges p bakepapirkledde stekebrett. Bollene stekes i convection-ovn ved 180C i ca. 12 min eller ivanlig stekeovn ved 225C i ca. 12 min.2 Kok pastaskruer som angitt p pakken.Kok opp TORO pastasaus med tomatog urter med 1 l vann.3 Legg pastaskruer i en stor form,hell sausen over og fordel bollenep toppen. Pynt med friske urter 6350433 Stabburet Vegetar Farse Formbarog server. 2766269 TORO Pastaskruer fusilli fullkorn4591103 TORO Proffkjkken Pastasaus m/tomat & urter'