Left page
Right page
Both pages
b'INGREDIENSER (10 STK) SERVERES MED260 g TORO Stroganoffgryte Multibasis Brdrester630 g Stabburet Vegetar Farse Formbar Smr 630 g Kjttdeig av storfe Ferske urter2 kg TORO Potetmos (ferdig)1 l Vann1 lMelk 160 g Ost FREMGANGSMTE1 Bland vegetarfarsen og kjttdeigen. Stek i en stekepanne elleri en convection-ovn p 175C med 20 % damp i 12-15 min.Rr etter 5 minutter for best resultat. 2 Bland TORO Stroganoffgryte Multibasis sammen med melkog vann. Kok under omrring i 10 minutter.3 Skru av varmen og vend inn farseblandingen.4 Spre gryten utover i en gastroform. Topp retten med potetmos.5 Str over ost og revet brd vendt i smr. Topp gjerne gryten med ferske urter, som rosmarin eller timian, vendt i olje.6 Bak i ovnen p 180C i 30-40 minutter til potetlokket har ftt en gyllenbrun farge.6350433 Stabburet Vegetar Farse Formbar1942929 TORO Stroganoffgryte Multibasis524116 TORO Potetmos'