b'5050-LSNINGENGRESK SOMMERPAI10 STK PAIBUNNER14 CM FREMGANGSMTEFYLL Paiskallet forstekes ved 160C i convection i100 g Rdlk, kuttet i skiver ca. 10 min. Paien stekes ferdig ved 160C i 150 g Frisk spinat convection i 25-30 min.150 g Stabburet Vegetar Farse Formbar150 g Kjttdeig av storfe 1 Forstek paiskallet som angitt. 10 g TORO Urter i olje basilikum300 g Tomat i strimler, uten fr 2 Bland sammen rdlk og spinat, og fordel 200 gFetaost, i treninger utover i paiskallene. Bland tint vegetarfarse EGGESTAND og kjttdeig. Tilsett og bland urter i olje i 10 10 Egg farsen, og dryss farsen opp. Ha tomater 1 l 1 liter Melk og fetaost p toppen. Rr sammen egg og Salt/pepper melk, litt salt og pepper og hell over.TOPPING 3 Stek som angitt. Server gjerne salatIdun Rmmedressing ved siden og Idun Rmmedressing.6350433 Stabburet Vegetar Farse Formbar4499802 Stabburet Paibunn 14 cm241497 TORO Urter i olje basilikum1826437 Idun Rmmedressing'