b'THAI LARB INGREDIENSER (10 STK)50/50 BLANDING FREMGANGSMTE500 g Stabburet Vegetar Farse Formbar 1 Kok nudlene som angitt p pakken. 500 g Kjttdeig av storfe250 g Vann 2 Kutt alle grnnsakene til nudelsalaten og 150 g Sesamolje bland dem med de ferdigkokte nudlene.200 g Limesaft150 g Soyasaus 3 Stek kjttdeig sammen med tint vegetar- 100 g Fiskesaus farse. Bland ingrediensene til sausen og50 g Hvitlk (knust) hell over den stekte kjttdeigen. 50 g Ingefr (revet)30 gSukker 4 Legg et salatblad p en tallerken. Fyll med NUDELSALAT nudelsalat og topp med stekt kjttdeig. 300 g Nudler (vermicelli) Topp retten med r chili og sesamfr.10 g Koriander10 g Mynte200 g Agurk100 g Rdlk200 g Grnne bnner150 g TomatTOPPING & BASE10 g Chili (r)40 g Sesamfr20 g Hjertesalat'