b'5050-LSNINGENKARBONADER (10 STK) SOPPFLTESAUS600 gStabburet Vegetar Farse Formbar 500 g Sjampinjong600 g Kjttdeig av storfe 160 g TORO Fltesaus paste300 g Selleri 70 g TimianSalt, pepper & paprikakrydder 20 g Einebretter smak 80 g Ripsgele40 ml SitronsaftSmaksett med salt og pepper TILBEHR2 kg PoteterFREMGANGSMTE1 Kok opp potetene. 2 Soppfltesaus: Kutt sopp og stek opp. Tilsett TORO Flte-saus paste og 1 liter vann. Visp paste ut i vannet. La det koke opp under omrring og smakstilsett med ripsgele, timian, einebr, sitronsaft, salt og pepper.3 Karbonade: Tin Stabburet Vegetar Farse Formbar over natten p et kjlerom. Kutt selleri fint. Bland vegetarfarsen med kjttdeigen og smak til med krydder. Form blandings-farsen til karbonader og stek de i en convection-ovn p 200C i rundt 15 minutter.4 Server karbonadene med soppsausen og kokte poteter. TIPS: RETTEN KAN OGS SERVERES MED6350433 Stabburet Vegetar Farse FormbarTORO POTETMOS OG GRNNE ERTER! 6053763 TORO Proffkjkken Fltesaus Paste'