b'INGREDIENSER (10 STK) ANNET TILBEHR10 stk Stpotet 2,5 stk Chili2,5 fedd Hvitlk 2,5 stk Boks med mais5 ss Olivenolje 125 g Fetaost375 g Stabburet Vegetar Farse Formbar 125 g Rdlk (Syltet)375 g Kjttdeig av storfe 100 g Salat63 g TORO Tacokrydder SYLTET RDLK250 ml Vann500 g Kidneybnner 220 g Rdlk300 ml VannSTEKT GRNNKL 100 ml Eddik500 g Grnnkl 200 ml Sukker2,5 ss Olivenolje1,25 ts Salt FREMGANGSMTE1 Forvarm stekeovnen til 200C.2 Vask stpotetene godt og legg dem p et stekebrett kledd med bakepapir. Prikk hull ipotetene med en gaffel, og bak dem i ovnen i omtrent 40-50 minutter.3 Mens stpotetene bakes, forbered grnnklen vedlegge den i en passe stor bolle. Hell over litt olivenolje og gni den godt inn med hendene. Fordel grnnklen over et annet stekebrett kledd med bakepapir og dryss lett med salt. Sett grnnklen i ovnen de siste 12 minuttene av steketiden til stpotetene.4 Rens og finhakk hvitlk. Varm opp en stekepanne med litt olje p middels hy varme, fres hvitlk sammen med kjttdeig og tint vegetarfarse til alt er gjennomstekt. Vend inn tacokrydder og litt vann. Sil vannet av bnnene og bland dem inn i stekepannen de siste minuttene av steketiden.5 Kutt chili i skiver og hell av vannet fra maisen. Nr stpotetene er ferdig bakte, fyll dem med blandingen fra stekepannen og topp med stekt grnnkl, chili, mais, syltet rdlk og fetaost. Server de bakte stpotetene med deilig vegetarfyll og frisk salat ved siden av. Drypp gjerne over litt limesaft for ekstra smak fr servering.'